Header image

Klimaatburgemeester

Jij bent de buurman die een buurtchallenge organiseert om iedereen thuis de thermostaat op 19 graden te zetten, je zorgt voor nog meer groene daken in de wijk, je helpt de vereniging met het verduurzamen van het clubhuis, of je inspireert jouw collega's om klimaatbewuster te consumeren. Van kleine, persoonlijke veranderingen tot grotere bewegingen met maatschappelijke impact. Het zijn voorbeelden voor anderen in hun omgeving: onze Klimaatburgemeesters. Zet de knop om en doe ook mee!

Meld je nú aan!

Wat zijn Klimaatburgemeesters?

Een inspiratiebron voor de buurt, de vereniging of je collega's. Als Klimaatburgemeester zet jij je actief in voor een duurzamer Nederland! Wil jij anderen inspireren om bewuster te leven, minder CO2 uit te stoten en meer te energie besparen? Wil jij actief bijdragen aan een groener Nederland? Druk op die knop en geef je nú op als de Klimaatburgemeester van jouw gemeente. We zetten de Klimaatburgemeesters tijdens de Nationale Klimaatweek graag in de spotlight om anderen te inspireren.

Ben jij de Klimaatburgemeester die we zoeken? Bekijk hier de spelregels van een Klimaatburgemeester.Vul het formulier in en we nemen contact met je op.

*Verplichte velden
Jouw gegevens
Wat is jouw klimaatverhaal?